Nettikolikkopelit ovat nettikasinoiden suosituimpia pelejä. Nettikolikkopelien pelaaminen on helppoa ja niiden pelaamiseen on saatavilla paljon erilaisia vinkkejä, esimerkiksi opas kolikkopeleihin netissä antaa sinulle vinkkejä, miten maksimoit pelien voitot. Nettikolikkopelit pohjautuvat erilaisiin teemoihin ja tässä osiossa esittelemme nettikolikkopelejä, jotka pohjautuvat erilaisiin hevosurheilulajeihin.

Hevosurheilu on urheilulaji, jossa hevonen ja ratsastaja työskentelevät yhdessä erilaisissa lajeissa. Kouluratsastus on laji, jossa ratsukko suorittaa ennaltamääritellyn radan suorakulmaisella kentällä. Kouluratsastuksessa on tärkeää täsmällisyys sekä ratsastajan ja hevosen saumaton yhteistyö. Esteratsastus on laji, jossa ratsukko kilpailee radalla, jossa on eri määrä ylitettäviä esteitä. Esteratsastuksessa on usein käytössä kilpailuohjelma, jossa voittaa ratsukko jolla on nopein aika sekä vähiten virhepisteitä. Kenttäratsastus koostuu kolmesta osiosta, joista kaksi on este- ja kouluratsastusta. Kolmas osio on maastokoe, joka suoritetaan maastossa ylittäen erilaisia kiinteitä esteitä. Kilpailun voittaa ratsukko, jolla on parhaat yhteispisteet.

  • Flying Horse on nettikolikkopeli, jonka taustalla on Ainsworth Gaming -peliyhtiö. Pelissä on viisi kiekkoa ja kullakin kiekolla on kerrallaan kolme symbolia. Pelissä on 100 voittolinjaa, joten vaihtoehtoja voittojen saamiselle on monia. Pelissä on erilaisia bonusominaisuuksia, muun muassa Scatter sekä Wild -ominaisuudet ovat pelissä edustettuina.
  • 50 Horses on nettikolikkopeli, jossa on teemana laukkakilpailut. 50 Horses -pelin taustalla on Euro Games Technology -peliyhtiö. Pelissä on viisi kiekkoa ja pelissä on kaikkiaan 50 voittolinjaa. Pelissä on erilaisia bonusvaihtoehtoja sekä mahdollisuus voittaa progressiivisia voittoja.
  • Fire Horse on Multi Way Xtra -peliyhtiön hevosteemainen nettikolikkopeli. Pelissä on viisi kiekkoa ja mahdollisuus erilaisiin bonusominaisuuksiin. Fire Horse -pelin palautusprosentti on noin 95%
  • Derby Dollars on nettikolikkopeli, jossa teemana on laukkakilpailut. Pelin taustalta löytyy RTG -peliyhtiö. Pelissä on mahdollisuus voittaa progressiivinen jättipotti täysin sattumanvaraisesti. Derby Dollars -pelissä n 20 voittoliinjaa sekä erilaisia bonusominaisuuksia.
  • Frankie Dettori´s Magic Seven on nettikolikkopeli, jonka inspiraationa on maailmankuulu jockey Frankie Dettori. Pelissä on kaksi bonusominaisuutta; Free Games Race (ilmaiskierrokset) sekä Magic Seven. Frankie Dettori´s Magic Seven -nettikolikkopelin päävoitto on panos kerrottuna 7500, eli yhden euron panoksella päävoitto on 7500€