Nettikolikkopelit ovat suosittua ajanvietettä nettikasinoilla. Muun muassa pelisivut.comin rahapelit ovat suosittuja etenkin suomalaisten pelaajien keskuudessa. Nettikolikkopelit ovat erilaisiin teemoihin pohjautuvia pelejä. Tässä osiossa esittelemme sinulle nettikolikkopelejä, joiden teemana on baseball.

Baseball on palloilupeli, joka on suosittua varsinkin Pohjois-Amerikassa. Baseball on lähtöisin Yhdysvalloista (kehitetty vuonna 1838) ja se on joukkue- ja pallopeli. Kummassakin joukkueessa on yhdeksän pelaajaa. Pelaajien varusteisiin kuuluu peliasun lisäksi maila, pallo sekä räpylä. Baseballin kansainvälinen kattojärjestö on World Baseball Softball Confederation. Laji on ollut osana olympialaisten kesäolympialaisia vuosina 1992-2008 ja on mukana myös vuoden 2020 kesäolympialaisissa.

Baseball-pelissä pelataan yhdeksän vuoroparia, jossa joukkueet pelaavat vuorollaan sisä- ja ulkovuoroilla, eli ovat lyömässä tai kentällä. Juoksuja (eli pisteitä) on mahdollista tehdä vain omalla sisävuorolla. Pelin voittaa se joukkue, jolla on enemmän juoksuja yhdeksän vuoroparin jälkeen. Jos ottelun tilanne on tasan yhdeksän vuoroparin jälkeen, pelataan lisäksi vuoropari kerrallaan niin kauan kunnes voittaja on selvillä. Suomalainen pesäpallo pohjautuu osittain baseballiin. Pelaajien paikat ulkokentällä ovat sieppari, syöttäjä, ykkös-, kakkos- ja kolmosvahti, polttari, oikea, vasen sekä keskikoppari.

  • Baseball Bucks on nettikolikkopeli, jossa on teemana baseball. Pelin on kehittänyt Lightning Box Games -peliyhtiö. Pelissä on viisi kiekkoa, jossa jokaisessa on kolme symbolia kerrallaan. Pelin symbolit ovat teemanmukaiset ja siinä on 25 voittolinjaa. Pelissä on mahdollisuus ilmaiskierroksiin sekä wild -ominaisuus. Pelissä on bonuspeli, jossa pääsee kokeilemaan onneaan omalla lyöntivuorollaan.
  • Golden Glove on nettikolikkopeli, jossa on 20 voittolinjaa. Pelissä on erilaisia voittomahdollisuuksia sekä sen teema on visuaalisesti toimiva. Pelin on kehittänyt Real Time Gaming. Pelissä on viisi kiekkoa ja kullakin kiekolla on kerrallaa kolme symbolia.
  • Baseball Pro on nettikolikkopeli, jossa on viisi kiekkkoa ja voittolinjoja on kaikkiaan kolmekymmentä kappaletta. Baseball Pro -pelin on kehittänyt Gameplay Interactive. Pelissä on mahdollisuus voittaa ilmaiskierroksia sekä siinä on muutama bonusominaisuus. Yksi pelin bonuspeleistä on The Batter Box, jossa pelaaja pääsee lyömään palloa sekä voittamaan erilaisia voittosummia. Bonuspeli avautuu kun pelissä tulee kolme tai enemmän bonus -symbolia, joissa on maila.