Sporttibaarit ja -ravintolat keräävät yhteen urheilun ystävät. Sporttibaareissa ja -ravintoloissa on usein nähtävillä sen hetken tärkeimmät pelit, sekä tapahtumaan sopivaa tarjottavaa. Suomessa sporttibaareja ja -ravintoloita on runsaita määriä, ja ne ovat helposti löydettävissä varsinkin isommissa kaupungeissa. Tässä osiossa kerromme sinulle vinkkejä hyvistä sporttibaareista ja ravintoloista Suomessa.

Elmo Sport Bistro, Helsinki

Elmo Sport Bistro on vuonna 2017 avattu ravintola Helsingen Sanomatalossa (Tekla Hultinin Aukio 1, Helsinki). Ravintolassa tarjoillaan hyvää ruokaa suoraan puuhiiligrillistä. Juomavalikoima on laaja hanaoluiden ja pienpanimoiden tuotteiden myötä. Ravintola on avoinna päivittäin ja usein avoinna jopa yömyöhään. Elmo Sport Bistrossa on Jumbotronik näyttö sekä 10 televiosiota, joista on mahdollista seurata eri urheilulajeja. Ravintolassa on valittavana monipuolisesti erilaisia ruokia, muun muossa The Elmo Burger, Vapaapotku tai Ou Pera Pizzaa, The Most Elmo’s Ribs sekä Grilled Beef Bernaise.

Player’s House, Tampere

Player’s House on Tampereen keskustassa (Otavalankatu 11, Tampere) sijaitseva sporttibaari. Ravintolassa on mahdollista pelata Veikkauksen pelejä sekä seurata erilaisia urheilutapahtumia ja otteluita. Player’s Housessa on käytössä kaksi jättiscreeniä, sekä useita eri televisioita joissa näytetään muun muassa NHL:n, KHL:n, Liigan, Valioliigan, Mestarienliigan sekä Leijonien ottelut unohtamatta päivän raveja. Player’s Housessa on laaja juomavalikoima, sekä pelien ohessa on mahdollista nauttia pientä purtavaa. Ravintolasta on saatavilla muun muassa Pizza Slice, Bratwurstkori, Dippimix, Kentuckyn Kanakori tai Hot Wingsejä.

Matsi Bar, Jyväskylä

Matsi Bar on Jyväskylässä (Asemakatu 11, Jyväskylä) sijaitseva sporttibaari, aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Baarissa on käytössä kaksi isoa jättiscreeniä sekä 10 taulutelevisiota, joilta on mahdollista seurata kuumimpia urheilutapahtumia. Matsi Bar on avoinna joka päivä. Baarissa on mahdollisuus vuokrata saunatilat omaan käyttöön. Myös otteluiden lomassa on mahdollisuus pelata biljardia tai osallistua Matsi Barin legendaariseen tietovisaan.

Davisto, Espoo

Davisto on sporttibaari Espoon Olarissa (Kuunkehrä 2, Espoo). Baarissa on erittäin laaja juomavalikoima, josta jokainen löytää oman suosikkinsa. Baarissa on kolme screeniä sekä kolme televisiota, joista on mahdollista seurata urheilua. Otteluiden lomassa on mahdollista pelata biljardia tai vuokrata saunatilat omaan käyttöön.